Oudere berichten

18-04-2021

Koningsdag 2021

Over iets meer dan een week is het koningsdag, en in de huidige situatie zal er niet veel buiten zijn. Maar voor binnen gaan wij het feestje op zetten! Tune dinsdag 27 april in op www.radiodensclub.nl en wij gaan u heerlijk verwennen met de lekkerste (feest)muziek!

De programmering is als volgt:

  • 08:00 tot 10:00 – DJ Ricardo (Bijna reguliere Wakker Worden Met)
  • 10:00 tot 12:00 – Dj Dennis
  • 12:00 tot 14:00 – GewoonPeter
  • 14:00 tot 16:00 – Dj Steve
  • 16:00 tot 18:00 – Dj Johan
  • 18:00 tot 20:00 – Dj  Hans
  • 20:00 tot 22:00 – Dj Amtrak

Luister gezellig mee naar Koningsdag 2021 hier op Radio Densclub!


21-03-2021

Nieuwe upload!

Onder het kopje Media > Ricardo’s Filmhoekje is er een nieuwe video geupload! Check hem onderaan de pagina!


14-03-2021

Speciale extra uitzending vanavond!

DJ Anna verzorgt vanavond een speciale promotie uitzending voor het Forum voor Democratie. In twee uur tijd wordt gezellige en passende muziek afgewisseld met de motivatie van diverse leden en komt nummer 4 op de kieslijst; Hans Smolders uitgebreid aan het woord. Twijfel je nog óf heb je geen idee wat jouw stem wordt op woensdag 17 maart dan is deze uitzending wellicht helemaal wat jij zoekt!

Disclaimer

Hoewel Radio Densclub zendtijd geeft aan een politieke partij is onze politieke voorkeur neutraal en irrelevant. Muziek en gelijkwaardigheid zijn altijd ons uitgangspunt!

Planning

19.00-21.00 – Gewoon Peters Platenkast!
21.00-23.00 – DJ Anna FVD Promotieshow

Toekomst

DJ Anna zal in de komende tijd diverse easy listening shows voorbereiden die in die gevallen het programna DanceZone op de vrijdagavond vervangen. Let op eventuele aankondigingen!


01-01-2021

Gelukkig nieuwjaar allemaal!

Wij gaan van 2021 een onvergetelijk jaar maken! Veel ideeën zijn al rond de tafel gegaan voor verscheidende marathons, wij houden jullie via de social media kanalen daarover op de hoogte! Ook DJ Hans is weer terug van weggeweest, vanaf 3 januari is hij weer te horen op de zondag met de Vrolijke Noot! Helaas bleek de Hollandaise Saus over de datum te zijn, dus blijft die nog eventjes uit. Op de Dinsdag is Wakker Worden Met… overgenomen door DJ Ricardo, welke (ondanks zijn onregelmatige tijden) gaat proberen elke week je heerlijk te wekken met de beste muziek! De vrijdag is bijgevuld met DJ Amtrak, die terug is met A Big Suprise!

Wij hopen dat we jullie ook in 2021 mogen verblijden met de beste muziek!


25-12-2020

Vrolijk Kerstfeest allemaal!

Namens iedereen van Radio Densclub wensen wij u een vrolijk kerstfeest, en dat wij deze mogen opvullen voor u met mooie kerstmuziek!

Even over nieuwe releases gesproken, heeft u al gehoord van Blikvangers? Deze hebben een vette nummer gereleased met ook een gafe videoclip! Check de clip hieronder:


02-12-2020

Jullie zullen het vast wel gemerkt hebben, maar over een paar dagen staat de Goedheiligman voor de deur en daarna komen de kerstdagen er ook weer aan! Ook dit jaar gaan we tijdens kerst en oud en nieuw de programmering op zijn kop gooien, om jullie te kunnen voorzien van de beste en heerlijkste sfeermuziek voor tijdens de feestdagen! Zo heeft DJ Steve aangekondigd om vrijdag 25 december een Kerst Top-40 te houden i.p.v. de reguliere Top 40 uitzending, en word de reguliere Top 40 uitzending opgeschoven naar zondag 27 december. Of er nog een kerstspecial komt, de ideeën liggen in de bak, en via dit kanaal houden we jullie op de hoogte!

Namens het team van Radio Densclub wensen wij jullie Fijne feestdagen toe en een heel mooi en muzikaal 2021!


06-09-2020

Lang hebben jullie niks gehoord van ons, maar we zijn druk achter de schermen bezig geweest met het verbouwen en verbeteren van de radio! Ook willen wij een nieuw lid introduceren! Gewoon Peter is sinds vandaag bij ons aangeschoven en zal ons team versterken op de zondag avond tussen 19:00 en 21:00 met heerlijke muziek uit de culturele en religieuze sferen. Denk hierbij aan Gospel en christelijke muziek. Wij hopen dat u als luisteraar Peter zal waarderen!


01-01-2020

Allereerst namens het gehele team van Radio Densclub een heel goed en muzikaal 2020 toegewenst! Met het intreden van een nieuw jaar en alsmede ook een nieuw decennium, voeren wij enkele wijzigingen door in het draaischema. Allereerst introduceren wij op de zaterdag 2 nieuwe shows, waaronder tussen 6 en 10  in de avond mixen worden afgespeeld. Deze kunnen variëren tussen dance, trance en deephouse mixen, maar ook tussen hardcore en hardstyle mixen. Tussen 10 en 12 gaat Dennis live met heerlijke oude krakers, rechtstreeks vanaf de zwarte schijven, ookwel vinyl!

Hopelijk word dit net zo’n succesjaar als de vorige!

Ricardo van de Technische Dienst van Radio Densclub


10-10-2019

Deze week is er een hoop gebeurd op de achtergrond van Radio Densclub. Zo heeft de techniek eindelijk voor elkaar gekregen dat de DJ’s zonder enige onderbrekingen voor de luisteraar hun shows kunnen startten vanuit de Non-Stop. Hiermee is ook het soms moeten refreshen van de website komen te vervallen, omdat alles nu in een keer achter elkaar door loopt. Ook zijn er diverse oude filmpjes van het vroegere Densclub.nl team opgedoken welke online zijn gezet onder de nieuwe pagina “Media”, te vinden in het menu bovenaan de site. Stapje voor stapje komt alles weer terug in zijn oude vormgeving, en wij werken daar keihard aan achter de schermen. Bedankt voor al jullie geduld, en hopelijk mogen deze wijzigingen jullie in goede smaak vallen!

Ricardo van de Technische Dienst van Radio Densclub


13-04-2019

Wij verwelkomen een nieuwe DJ! DJ Hans, van harte welkom bij Radio Densclub! Hans draait op de Zondag tussen 12:00 en 14:00 met voornamelijk Nederlandstalig en Piratenhits.

Veel luister plezier!


30-03-2019

Een wonder heeft zich voor gedaan! Wij waren een ruime 5 maanden geleden aangevallen door een gijzelvirus. Hierdoor is de hele website en opbouw “verloren” gegaan, dachten wij. Maar nee! De helden van Bitdefender hebben een oplossing gevonden waarmee de gegijzelde bestanden weer teruggehaald konden worden! Bij deze is de zender weer terug in al zijn glorie, zoals we hem kennen van 5 maanden geleden. Veel luisterplezier!

Het complete team van Radio Densclub.